Пт, 2024-04-19, 06:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:57
Елтон Джон у Києві стрибав та плакав. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу

У рамках європейського турне Елтон Джон виступив у київському Палаці спорту. Концерт затримали на 25 хвилин, а на розігріві виступили брати-віолончелісти з Хорватії, яких Елтон колись побачив в Інтернеті, повідомляє ТСН.

Після чотирьох пісень на сцену вийшов сам Елтон - в чорному сюртуку і штанах з рожевими лампасами. Привітав зал, піднявши руки вгору, і, немов для розігріву, трохи пострибав на місці - в свої 64 музикант у чудовій формі.

Сівши за рояль, Джон з ходу видав рок-н-рольну Saturday Night's Alright For Fighting. Проспівавши кілька пісень, Елтон привітався і сказав, що дуже радий бути в Києві. Спілкувався із залом він тільки англійською.

Справжню овацію серу Елтону Джону влаштували лише після виконання пісні "Sorry seems to be the hardest word".

"Частина мого серця в Донецьку з маленьким хлопчиком Льовою. Я люблю цього маленького хлопчика, дуже, - сказав Елтон і заплакав. (Співак хотів усиновити ВІЛ-інфіковану дитину, але українське законодавство не дозволяє цього зробити).

Через дві години концерту люди потягнулися з секторів під сцену. Квіти, які Джону дарували шанувальники, він не клав на підлогу, а на сцену виходила спеціальна людина і забирала букети.

Рівно о 22.00 Елтон Джон пішов зі сцени, за мить повернувся, потиснув руки всім шанувальникам, що стояли під сценою, після чого ще 10 хвилин роздавав автографи, попив води і знову сів за рояль. Заспівав ще дві пісні, після чого відкланявся.

Елтон Джон - англійський рок-співак, композитор і піаніст. За свою майже 40-річну кар'єру він продав понад 250 мільйонів платівок; 54 його сингли входили в британський Топ-40, в списку найбільших виконавців за версією журналу Rolling Stone музикант посів 49-те місце.

Сер Елтон Джон - один з найбільш комерційно успішних виконавців 1970-х років: сім його альбомів брали перші місця у Billboard 200, 23 сингли входили до американського Топ-40, 16 потрапляли в першу десятку і 6 піднімалися на перше місце. Один з них, "Candle in the Wind" (версія, присвячена принцесі Діані), розійшовся 37-мільйонним тиражем.

У 2010 році вийшов спільний альбом Джона з Леоном Расселлом "The Union", одна з пісень з якого номінувалася на "Греммі". У лютому 2011 року вийшов саундтрек до мультфільму "Гномео і Джульєтта", основна частина якого складалася з пісень Елтона Джона.

Зазначимо, що в червні 2007 року Елтон Джон безкоштовно відіграв благодійний концерт на головній площі Києва - Майдані Незалежності.

У 2008 році Елтон Джон виступив у Криму, на дні народження екс-президента України Леоніда Кучми.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1451 | Додав: nowyny | Теги: Елтон Джон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]