Пт, 2024-04-26, 12:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:07
На Новий рік за 5-15 тис дол українських поп-зірок можна замовити і роздягнути деяких
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Скільки коштує замовити зірок на Новий рік і на що вони готові, з’ясувало видання "Сегодня". Як виявилось, зірок можна замовити як до себе додому, так і на вечірку прямо у ліс. 

Зокрема, артисти не першого ешелону коштують від 5 тис до 10-15 тис дол, і невибагливі у вимогах.

Видання спробувало замовити декількох виконавців другого плану на не зовсім звичайні новорічні вечірки - на дівич-вечір за містом, в ресторанний комплекс із сауною, в ліс під відкритим небом і на квартиру.

У результаті з'ясувалося, що за 6 тис євро навіть звичайна сім'я може заспівати вдома в караоке із переможцем "Фабрики зірок" Стасом Шурінсом, гурт "Алібі" не проти безкоштовно нарядити в лісі ялинку, панночки на дівич-вечорі за 10 тис дол можуть станцювати з Іваном Дорном, а "Нікіта" за ту ж суму може приєднатися до чоловічої компанії з шампанським і роздягнутись практично до купальників.

Крім того з’ясувалося, що торгуватися цілком можливо і замовник може збити ціну на кілька тисяч доларів.

Вже зараз відомо, де зірки планують заробляти новорічні гонорари. Наприклад, Світлана Лобода виступатиме у київському ресторані та завітає на кілька вечірок. Руслана та ВВ зустрінуть Новий рік на Майдані Незалежності, Вєрка Сердючка і Наталя Могилевська співатиме на корпоративі, а Ірина Білик подарує шоу-програму Донецьку.

Щоправда, не всі зірки у новорічну ніч збираються працювати. Зокрема, Софія Ротару відправиться з родиною на Мальдіви, а Олександр Пономарьов - в Карпати.

Зазначимо, що в кризовому 2008 році гонорари більшості зірок скоротилися на третину, а то й удвічі, хоча ще у 2007 році вони заробляли на корпоративах мільйони.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1471 | Додав: adminA | Теги: зірки, новорічні гонорари | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]