Сб, 2024-04-27, 05:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 68 69 70 71 72 ... 102 103 »

 

Далеко не всегда коммунальные службы исправно выполняют свою работу. Поэтому потребность в установке нагревателя горячей воды может возникнуть не только летом, но и в течение года.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-11-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

З п'ятниці 4 листопада пластиковий ID-паспорт можна замовити онлайн через портал державних послуг iGov.


 

Интернет портал «Вселенная супергероев» предлагает любителям купить игрушки производителей Neca, Hot Toys, Funko Pop.


 

 

35 поліцейських отримали сертифікати бійців КОРД (Корпуси оперативно-раптового дії) категорії "А" для Донецької та Рівненської областей, повідомив 28 жовтня 2016 року очільник МВС Арсен Аваков.


 

 

Президент України Петро Порошенко розповів, ким хотів би працювати після завершення президентської каденції. Про це він повідомив в ході зустрічі зі студентами Острозької академії.


 

Відповідно до постанови Кабміну від 13 травня 1996 року №509 "Про порядок обчислення часу на території України" в останню неділю жовтня (30 жовтня ц.р.) о 4-й годині за київським часом годинникову стрілку потрібно перевести на одну годину назад.


 

Разработка и продвижение сайта – дело тонкое и часто сопровождается удачей. Достаточно создать один проект, влить в него все своими силы и он будет финансово обеспечивать вас.


 

Народні депутати підтримали в першому читанні урядовий законопроект щодо обмеження доступу на український ринок іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту.


 

Если вам понадобились услуги переводчиков, которые сдают работу вовремя, обращайтесь в МоваПро. Так называется бюро переводов, располагающееся в Киеве.


 

 

Як розповіли в Генштабі, до проведення навчань залучаються органи військового управління стратегічного та оперативно-стратегічного рівня, а також військові частини (підрозділи) всіх компонентів ЗСУ.


 

Очень часто мысли о необходимости длительной легализации за границей приводят к вынужденному бракосочетанию. Все мы понимаем, что государство не может препятствовать.


 

 

Президент України Петро Порошенко вважає, що російська агресія, яка все ще триває, і військова загроза зі Сходу, очевидна на довгу історичну перспективу.


 

 

Для того, чтобы эффективно закончить ремонт, его нужно не менее эффективно начать. Определиться с чего начать, это всегда очень сложно.


 

 

Президент України Петро Порошенко сьогодні 6 вересня в день відкриття 5-ї сесії Верховної Ради 8-го скликання, виступив зі щорічним зверненням до народних депутатів.


 

 

Сьогодні 6 вересня стартує перший пленарний тиждень п'ятої сесії Верховної Ради. Після майже двомісячної перерви нардепи повернуться до зали голосувань.