Сб, 2024-04-20, 02:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 66 67 68 69 70 ... 102 103 »

 

 

Колишній бранець бойовиків Володимир Жемчугов, який сьогодні здобув звання Героя України, заявив, що його приклад засвідчив: Україна ніколи не покине своїх громадян.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2017-01-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Багатьом середнім і невеликим компаніям, що просуває бізнес, не під силу купити у власність нерухомість для відкриття свого офісу або представництва.


 

 

Помимо срочной службы для молодых людей возрастом от 20 до 27 лет, в армию также могут забрать украинцев до 43 лет, которые окончили военную кафедру.


 

 

У вересні-жовтні 2017 року розпочнуться випробування нового сховища відпрацьованого ядерного палива в районі ЧАЕС, у ході яких буде використано реальне ядерне паливо.


 

 

У колонці за підписом Костянтина Єлісєєва, міжнародного радника президента, в АП категорично заперечили можливість компромісу за ключовими пунктами, запропонованими Пінчуком.


 

Президент України Петро Порошенко в новорічному зверненні до українського народу окремо звернувся до українських воїнів, які захищають Україну, і до жителів Криму й окремих районів Донбасу.


 

 

Уряд розширив пілотний проект із запровадження спрощеної процедури реєстрації шлюбу на нові міста: Вінницю, Дніпро, Луцьк, Миколаїв, Кам'янець-Подільський, Рівне, Житомир та Харків.


 

 

Кабінет міністрів дозволив військовим відкривати вогонь по повітряних суднах, які незаконно порушують держкордон України чи підозрюються у вчиненні терористичних дій.


 

 

Що вам доводится відчути, читаючи склад креми чи засобу для манікюру, який ви купуєте у магазині? Подив, розгубленість, острах?


 

Вишитий рушник є символом української культури протягом століть. Ще в давнину рушники вважалися оберегом, в них загортали хліб, їх несли на весілля та інші свята.


фасад дома


Как и человека встречают по одежке, так и внешний вид дома говорит о его хозяине. Чтобы отделать хорошо дом, нужно выбрать качественный и красивый фасад.


 

 

Понад три чверті українців називають себе патріотами, натомість менш ніж 15% громадян не притаманне почуття любові до Батьківщини.


 

Президент України Петро Порошенко привітав досягнення у рамках Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі щодо запровадження режиму припинення вогню з опівночі 24 грудня.


 

С середины 50-х годов прошлого века маркетологи стали активно продвигать новую формулу успеха для ведения бизнеса.


 

 

Генеральна Асамблея ООН у понеділок 19 грудня затвердила Резолюцію про ситуацію з правами людини в Автономній Республіці Крим і місті Севастополь (Україна).