Пт, 2024-04-19, 04:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 67 68 69 70 71 ... 102 103 »

 

Вінниця – це зелене місто, я в якому значну частину займає зелена зона з приватними будинками і дачами. Таким чином, значну частину літа діти проводять на природі.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-12-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін наголошує, що без закриття українсько-російського кордону у Донецькій та Луганській областей збройні провокації проти української армії не припиняться.


 

С самого рождения дети учатся жизни, наблюдая, слушая, и имитируя поведение взрослых. Очень важно знать, что в первый год жизни именно игрушки являются основными инструментами для обучения.


 

 

Когда работа доставляет множество стрессовых ситуаций, тогда очень важно уметь потратить время, для расслабления и снова вернуться к трудовой деятельности.


 

Когда по некоторым причинам кошка не может кормить котёнка, который ещё нуждается в материнском молоке, придётся кстати заменитель кошачьего молока.


 

Автовладельцы часто сталкиваются с необходимостью приобрести новые запчасти для ремонта своего «железного коня». Обычно на выбор и приобретение деталей уходит довольно много времени.


 

 

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що 5 грудня прибуде до Генпрокуратури на допит у "справі Майдану". Про це Москаль повідомив 20 листопада у своєму блозі.


 

У Києві та інших населених пунктах країни відбудуться меморіальні, урочисті і культурні заходи за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, народних депутатів, учасників революційних подій в Україні в 2004, 2013-2014 рр.

 


 

На жаль, досить часто зустрічаються ситуації, коли навіть молоді пари розлучаються, і тут постає питання про аліменти.


 

В семье каждого может случиться, что пожилые люди не смогут ухаживать за собой. Многие обретают множество хронических заболеваний, им требуется особый уход.


 

 

Спальня – самое сокровенное, уютное и интимное место нашего дома. Каждый хочет по-своему оживить ее.


 

 

Радник глави МВС Зорян Шкіряк розповів, що був здивований відставкою Хатії Деканоїдзе з посади голови Національної поліції.


 

 

За пределами города нередко появляются перебои с электрической энергией. Чтобы не страдать от этого, нужно установить электрогенератор.


 

Далеко не всегда коммунальные службы исправно выполняют свою работу. Поэтому потребность в установке нагревателя горячей воды может возникнуть не только летом, но и в течение года.


 

 

З п'ятниці 4 листопада пластиковий ID-паспорт можна замовити онлайн через портал державних послуг iGov.