Пт, 2024-03-29, 15:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 73 74 75 76 77 ... 101 102 »

 

"За останні два роки Крим поринув у масові арешти й репресії. Права кримських татар цинічно порушуються. Поведінка окупантів у Криму все більше нагадує сталінські часи", - зазначив президент.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-03-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Ещё несколько лет назад самым оптимальным вариантом защиты жилого помещения от незаконного проникновения считались такие конструкции на окна, как решетки.


 

 

Львівський активіст Святослав Літинський подав до суду на Апарат Верховної Ради через відмову в перекладі державною мовою виступу депутата.


загранпаспорт

 

Условия работы издательского предприятия "Украина" требуют повышения цен на их услуги. Об этом руководство комбината попросило до составления договора со службой миграции.


 

Учасники акції "Свободу Надії" на підтримку незаконно утримуваної в Росії української льотчиці Надії Савченко зібралися в Києві біля будівлі Міністерства оборони України і вирушили колоною до посольства РФ.


 

Українській стороні вдалося домогтися дозволу від влади Російської Федерації про допуск групи українських лікарів в СІЗО, де утримується нардеп Надія Савченко, яка оголосила сухе голодування.


Berghoff

 

В чем секрет приготовления идеального завтрака, обеда или ужина? В первую очередь в умении вкусно готовить и удачном выборе качественных ингредиентов для любимых блюд.


 

 

23 лютого дружина президента Марина Порошенко зустрілася з хворим на ДЦП таксистом Романом Кисляком, якого кілька тижнів тому вигнали зі львівського ресторану.


 

Осуществление ремонтных и отделочных работ на сегодняшний день сопровождается использованием самых прогрессивных материалов. Их наличие позволяет добиться отменных результатов.


 

 

Известный украинский писатель Юрий Винничук считает, что Россия раздувает новый Майдан в Украине.


 

У Харкові в ході на честь Героїв Небесної Сотні взяли участь понад 500 людей. Учасники народного віча до другої річниці трагічних подій на Майдані пройшли ходою від пам'ятника Тарасу Шевченку до пам'ятного знаку на честь загиблих за свободу і незалежність України.


 

В Україні 20 лютого поминають загиблих на Майдані Незалежності та вулиці Інститутській в лютому 2014 року. Цей день оголошено в країні офіційним Днем пам'яті героїв Небесної сотні, сказано в указі президента України Петра Порошенка.


 

 

Согласитесь, что швейная машинка в доме — вещь необходимая. Вам не придется лишний раз бегать в мастерскую, тратить время, деньги, нервы.


точечный светильник


Каждое помещение обязано иметь отличное освещение для того, чтобы в нем было приятно и комфортно находиться. Поэтому на рынке осветительных приборов имеется огромный выбор товара.


 

Жилище современного человека невозможно представить без множества видов электротоваров и электрического оборудования, которые наполняют жизнь комфортом, удобством и безопасностью.