Ср, 2024-04-24, 08:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 71 72 73 74 75 ... 102 103 »

 

 

История – это интересный предмет, который изучают в школе и институте. Это предмет, который описывает судьбы людей, роковые решения волевых лидеров, поражения и победы всемирного масштаба.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-06-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Квартирный переезд – это слишком важное мероприятие, для того, чтобы не начать планировать его заранее. Залог успеха заключается не только в личном отношении к упаковке.


 

 

Українська льотчиця і депутат Верховної Ради України Надія Савченко заявила, що готова вести переговори про звільнення полонених українських військовослужбовців з ватажками "ДНР" і "ЛНР", але не з політиками.


 

 

За результатами змагань снайперських груп ЗСУ перше місце в особистому заліку зайняв боєць Роман Вінтонів, більш відомий під своїм журналістським псевдонімом "Майкл Щур".


 

 

Более 80 единиц автомобильной техники стоимостью почти 39 миллионов гривен отправилась на север охранять границу.



Какие же новшества, помимо замысловатой электроники, претерпел Mercedes-Benz GLC? И так, классическая компоновка осталась прежней, с вытянутым продольным расположением двигателя.


 

Чтобы найти нас в интернете, нужно в гугле написать такую поисковую фразу "быстрое лечение наркомании Киев", наш центр ни в коем случае не доверяет народным целителям.


 

 

Роботи щодо завершення будівництва та насування ізоляційної арочної споруди на зруйнований 4-й енергоблок Чорнобильської атомної електростанції відбуваються в плановому порядку.


 

Президент України Петро Порошенко під час спільної прес-конференції з льотчицею і народним депутатом Надією Савченко заявляє, що в Україну сьогодні разом із Савченко повернулись надія і тверда віра в нашу перемогу.


 

 

Літак президента України з українкою Надією Савченко на борту вилетів з Ростова-на-Дону до Києва.


 

 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про запуск нових проектів у реформі МВС найближчим часом. Про це він написав на сторінці в Facebook.


 

С недавних пор полиция штрафует не только водителей, но и пешеходов: за то, что переходят проезжую часть в неустановленных местах, должны оплатить 51 грн.


 

 

До 1 червня 2016 року в Україні буде патрульна поліція в усіх великих містах. Як передає Департамент комунікації Національної поліції України, про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.


аренда автокрана

 

Если вы выполняете разного рода работы в сфере строительства, причем уже несколько лет, то, наверное, у вас есть все нужное оборудование.


моторное масло

 

Уникальное синтетическое масло 0W-30 создано специально для использования в автомобилях марок Audi, Volkswagen, BMV и прочих. Данные масла имеют допуск VW 503.00, VW 506.00, ACEA A3/B3.