Пт, 2024-04-19, 23:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 76 77 78 79 80 ... 102 103 »

 

Каждая обладательница прекрасного пола уверена, что руки – первое, что показывает женщину женщиной. Любая уважающая себя женщина следит за состоянием своих рук.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2015-12-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

​Услуги нотариуса в современном мире – одно из самых востребованных направлений в сфере бумажных услуг. Нотариус занимается оформлением множества важных документов, актов.


 

Во многих странах уже используется солнечная энергия. На сайте solarled.com.ua представлен интернет-магазин солнечной энергии. Здесь, солнечные панели от solarled.com можно приобрести.


 

Спецназівець Вадим Довгорук, який брав участь в АТО і втратив руку та обидві ноги в боях з терористами, вступив до університету на психолога і вчиться набивати м'яч.


 

Паркетна підлога - вибір справжнього цінителя краса. Паркетна дошка є натуральним матеріалом для будівництва підлог. Вибір кольору дошки має величезне значення в інтер'єрі вашої квартири.


 

Усім жінкам на світі хочеться виглядати модно і привабливо. Але часто буває так, що ефект не виправдовує очікувань, і доводиться миритися з жорстокою реальністю.


 

Далеко не все пешеходы и водители придают значение наружной рекламе. Хотя не стоит скрывать того факта, что современные конструкции являются очень привлекательными и находятся в зоне видимости.


 

Полевого главаря группировки "ЛНР" и казаков Павла Дремова уничтожили российские спецслужбы. Об этом сообщил в Фейсбук советник министра внутренних дел Зорян Шкиряк.


 

 

Державна прикордонна служба України в 2016 році відновлює призов на строкову службу, який був скасований ще 2008 року. Про це повідомив глава прикордонного відомства України Віктор Назаренко.



Сегодня любой желающий может заказать готовую еду, в том числе и блюда восточной кухни, суши, не выходя из дома. Это привлекает удобством и выгодой.


 

 

Начальник поліції Кривого Рогу полковник Валерій Лютий побив у будівлі виконкому ветерана АТО Віталія Чернявського, помічника нардепа Єгора Соболєва.


 

Крупнейшая компания на украинском рынке — BAZA ZIP. Основной профиль — поставка: комплектующих, запасных частей, расходных материалов, аксессуаров для торгового, складского, офисного оборудования.


 

Україна боротиметься за кожну п'ядь рідної землі, поки вона не буде звільнена. Про це президент України Петро Порошенко заявив сьогодні, 5 грудня, під час церемонії вручення оглядових ордерів на житло військовослужбовцям-учасникам АТО.


 

Закарпаття цього року вирішило відсвяткувати зимові свята по-європейськи – різдвяною ярмаркою, яка стартує з 5 грудня. В дерев'яних будиночках-кіосках буде можливість смачно попоїсти та покуштувати різні напої.


 

 

Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом призначив антикорупційним прокурором першого заступника прокурора Криму Назара Холодницького.