Пт, 2024-04-26, 04:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 78 79 80 81 82 ... 102 103 »

 

Информация, представленная в наглядном виде, лучше воспринимается аудиторией. Поэтому при проведении различного рода презентаций и семинаров практически всегда используются разнообразные средства визуализации.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2015-10-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В Україні вперше сьогодні відзначається День захисника. Цього року він проходить під гаслом "Сила нескорених". Також у цей день православні та греко-католики святкують Покрову Святої Богородиці.


 

Громадянин Російської Федерації, який прибув до України потягом "Мінськ – Київ", заявив, що хоче отримати статус біженця, повідомляє  прес-служба Державної прикордонної служби України.


 

Запорізькі історики представили перший випуск спогадів учасників АТО. У книзі - розповіді ветеранів про бойові дії, віру, мотиви мобілізації, успіхи і втрати на війні.


 

Екс-президент України, представник України в Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма вважає, що для обговорення питання повернення Україні повного контролю над кордоном необхідно створити п’яту підгрупу у Тристоронній контактній групі.


 

Лідери країн "Нормандського формату на переговорах в Парижі домовилися, що відведення легкого озброєння повинне проходити 41 добу, заявив президент України Петро Порошенко.


Вилочные электрические погрузчики Toyota


Небольшой вилочный погрузчик Toyota пользуется большим спросом на складах, в торговле, на производстве в закрытых и плохо вентилируемых помещениях. Машины обладают высокой маневренностью.


 

Два українських виші вперше потрапили до списку престижного британського рейтингу Times Higher Education World University Rankings. Такі результати обумовлені розширенням рейтингу.


 

У Києві перейменували 25 вулиць згідно із законом України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборона пропаганди їхньої символіки".


 

Збройні провокації противника в зоні АТО мають припинитися, а спецмісія ОБСЄ повинна з'ясовувати природу таких дій, зазначає спікер адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Загалом упродовж минулої доби незаконні збройні формування двічі відкривали вогонь з гранатометів і кулеметів. Про це повідомляє прес-центр АТО.


 

Существует множество причин, по каким вы можете ликвидировать свое предприятие. Если, к примеру, вы физическое лицо, имеющее свой бизнес и желаете прекратить любого рода предпринимательскую деятельность.


 

Реформа судової системи має полягати не в косметичному ремонті, а в повній заміні суддівського корпусу. Про це заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час церемонії присяги нових патрульних поліцейських в Харкові у суботу, 26 вересня.


 

Председателем Национального совета по вопросам антикоррупционной политики назначен уполномоченный президента по делам крымскотатарского народа, народный депутат Украины от фракции "Блок Петра Порошенко" Мустафа Джемилев.


 

Добровольчі батальйони в системі Міністерства внутрішніх справ України будуть реформовані. Про це в Харкові після прийняття присяги поліцейськими заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.