Ср, 2024-04-24, 05:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 77 78 79 80 81 ... 102 103 »

 

 

Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом призначив антикорупційним прокурором першого заступника прокурора Криму Назара Холодницького.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2015-11-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В офіс олігарха Ріната Ахметова в Києві намагалися прорватися молоді люди з фаєрами і димовими шашками, які влаштували акцію біля будівлі СКМ на вулиці Десятинній.


 

Вкотре офіційний захід перетворився на скандал через посилену охорону державних діячів. Зокрема, Наталя Дзюбенко-Мейс, вдова історика, дослідника Голодомору Джеймса Мейса, на своїй сторінці в Facebook повідомила, що її не пустили в музей Голодомору.


 

Представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ мають бути допущені на непідконтрольну Україні частину українсько-російського кордону, зазначили за підсумками відеоконференції.


 

Если вы желаете купить iPad mini 2 Retina, но сомневаетесь в пользу не менее продвинутого планшета iPad Air в плане характеристик так называемой «начинки», то все можно разрешить с технической точки зрения.


 

Навчання підрозділів Збройних сил України у рамках об'єднаної тренувальної групи розпочалося в понеділок, 23 листопада, на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ ЗС України.


 

Незабаром виповниться рівно рік з дня першого пленарного засідання новообраної Верховної Ради: вперше під куполом після підписання Коаліційної угоди слуги народу зібралися 27 листопада.


 

Выбор профессии и высшего учебного заведения проблема, с которой сталкиваются как выпускники школ и училищ, так и другие, желающие получить высшее полное/неполное образования.


 

С древних времён барышни всех возрастов делают все возможное для того, чтобы всегда выглядеть привлекательно. Немалую роль в этой гонке за красотой играет одежда, а, в частности, нижнее белье.



Любая бытовая техника не застрахована от поломки. В том числе и стиральная машина. Не стоит особенно расстраиваться по этому поводу, так как практически любая поломка устранима.


 

Помічниця міністра оборони США Елісса Слоткін заявляє, що до 2020 року українська армія буде переведена на стандарти НАТО, і США сприятимуть цьому.


 

В Интернете на сайте ua.all.biz Вы можете выбрать и купить светильники садово-парковые. С помощью фильтра можно выбрать быстрее по параметрам — оптом и в розницу, с ценой, доставке из других стран.


 

В Киеве за последние годы было много построено и открыто различных магазинов детских товаров, где представлен большой ассортимент детской одежды, обуви и игрушек.


 

Квартира для нас это наша крепость. Вернувшись с работы, мы попадаем в мир спокойствия и отдыха. В квартире мы делаем ежедневную уборку, которая позволяет поддерживать чистоту и порядок в квартире.


 

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк назвав чотири умови для проведення виборів на територіях Донбасу. Про це глава уряду заявив у передачі "10 хвилин з прем’єр-міністром" сьогодні, 18 жовтня.