Сб, 2024-04-27, 04:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:20
Одесу залило, а в Карпатах випав сніг. ВІДЕО
Інші останні Прогноз погоди Злива зі шквальним вітром, що промайнула над Одесою в черговий раз стала причиною затоплення проїжджої частини ряду вулиць, що вже призвело до величезних заторів в місті. Як зазначають очевидці в соцмережах, в "річку" перетворилася вулиця Балківська в районі Автовокзалу.

Також затоплено район Пересип і вулиці Висоцького, Успенська і Вільямса. Рівень води помітно піднявся на вулицях Академіка Корольова, Левітана, на проспекті маршала Жукова. Зазначимо, що в результаті зливи частково затоплені вулиці в центрі міста, що стало причиною автомобільних пробок.

А в Карпатах тим часом випав перший сніг. В Карпатах снігом покриті вершини гір, а також деякі гірськолижні схили. Зокрема, сніг випав у районі гірськолижного комплексу Буковель.

Зазначимо, це вже не перша подібна подія в Одесі за цей рік. Протягом весни і літа-2012 тут починався потоп через забиті стоки зливової каналізації. Величезну радість від цього отримували екстремали, які каталися по місту на матрацах і гумових човнах.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 1118 | Додав: adminA | Теги: а в Карпатах випав сніг, Одесу залило | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]