Пт, 2024-04-26, 07:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 62 63 »



Виконуючий обов'язки Міністра внутрішніх справ Арсен Аваков ліквідував спецпідрозділ МВС "Беркут".
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-02-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




В Интернете появилось видео, как сотрудники преподавательского состава одной из запорожских школ проводят беседы с учениками против Майдана.




Председатель Верховной Рады Украины Владимир Рыбак закрыл заседание парламента. Свою работу народные депутаты продолжат в четверг, 6 февраля, в 10:00.



З 2010 року в Україні закрилися 1306 шкіл, більшість з них - у сільській місцевості. Зокрема, у 2010 році закрилися 300 шкіл, 2011-му - 426, 2012 році - 202, у 2013-му - 378.


У суботу, 23 листопада, у Києві відбудуться пам’ятні заходи до 80-х роковин Голодомору-геноциду 1932-33 років. Апофеозом стане традиційна громадянська акція пам'яті - коли почне сутеніти, українці запалять у вікнах своїх будинків свічки.



В этом году РФ усилила ответственность за нарушение миграционного режима, на российской границе граждан Украины силой снимают с поездов и выдворяют из страны.



Представники Європейського парламенту Олександр Кваснєвський і Пет Кокс також приїхали в будівлю Верховної Ради України. Кваснєвський і Кокс пройшли повз журналістів без коментарів.



Вчера в Киеве делегация Генштаба ВСУ провела официальную встречу с делегацией НАТО, которая сейчас находится в Украине с рабочим визитом, сообщает пресс-служба Минобороны.



Національна академія наук України (НАНУ) готується до ліквідації двох своїх інститутів. Згідно з академічною реформою, Інститут української археографії та джерелознавства буде реорганізований.




28 жовтня в Україні відзначають День визволення країни від нацистських загарбників. Це національне свято присвячене вигнанню сил вермахту з території України.




Украинская система судоустройства требует кардинального реформирования для снижения уровня коррупции среди судей, повышения их ответственности и профессионализма.



Сьогодні, 25 вересня, стало відомо, що Україна призупинила рух транспорту в місцевих пунктах пропуску через кордон з Білоруссю у зв'язку з боротьбою з африканською чумою свиней.


Позафракційні народні депутати зареєстрували у Верховній Раді проект закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за забруднення навколишнього природного середовища.




Найбільше " донецьких" серед керівників місцевих управлінь Міндоходів (15 осіб) та обласних прокуратур (13), також 12 "донецьких" очолюють облуправління МВС , 7 - керують областями.




Старшокласникам радять поквапитися з вибором вишу і професії - наступного року правила вступу можуть істотно змінити. Над цим уже впритул працюють у Міносвіти.