Вт, 2024-04-23, 08:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 52 53 54 55 56 ... 62 63 »



9 травня на території Спасо-Преображенської обителі милосердя в урочищі Суха у Вишгородському районі Київської області з військовими почестями і за православним обрядом відбулося перепоховання 72 бійців.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-05-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Завтра, 9 травня - 68-ма річниця Великої Перемоги. У Києві святкування Дня перемоги розпочнеться о 9.00 з церемонії підняття на Хрещатику Державного прапора України.



Нову ракету-носiй (РН) середнього класу Antares, для доправлення вантажiв на мiжнародну космiчну станцiю (МКС), побудовано на потужностях американської Orbital Science Corp у рамках мiжнародної кооперацiї за участю України.




Президент України Віктор Янукович у п'ятницю підписав низку законів, ухвалених народними депутатами 4 квітня в актовій залі парламентських комітетів на вул. Банковій у Києві.




Нові правила дорожнього руху почали діяти в Україні з 15 квітня, однак, нових знаків на дорогах Києва виявити поки що не вдалося.



Протягом найближчих трьох років близько 90% матеріалів онлайн-ЗМІ стануть поширюватися за платною моделлю. Про це свідчить дослідження консалтингової компанії Simon-Kucher & Partners.



Підлеглі Державній адміністрації залізничного транспорту "Укрзалізниця" залізні дороги перейшли на продаж іменних квитків.



Гонорар на 15,5 мільйона, який отримав президент Віктор Янукович за минулий рік, можна прирівняти хіба що до гонорарів Ролінг, Коельо і Джеймз. Про це заявив письменник Андрій Курков.



Минулої ночі, в неділю, 31 березня, Україна перейшла на літній час. О 3:00 за київським часом стрілки годинника було переведено на одну годину вперед.




Протягом перших 100 днів Верховної Ради на пленарні засідання припадає 20 днів, з яких лише 10 – робочі, решта 10 пішла на блокування трибуни.




Законопроект про створення фінансової поліції перепишуть так, щоб він не викликав настільки сильного обурення у населення і бізнесу.



По информации Гидрометцентра Украины, в течение трех суток в Украине ухудшатся погодные условия.




Комітет з питань свободи слова та інформації запропонував Верховній Раді висловити недовіру Національній раді з питань телебачення і радіомовлення.




Президент Віктор Янукович у 1996 році в присязі державного службовця написав власне прізвище з помилкою.



Раду суддів України очолив суддя Верховного суду Василь Онопенко. Таке рішення було прийнято на першому організаційному засіданні нового складу Ради суддів України, який був обраний на XI з'їзді суддів у п'ятницю.