Пт, 2024-03-29, 15:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:12
Оголосив про зміну курсу у відносинах з Туреччиною глава МЗС Німеччини
Інші останні Новини Європейського Союзу

У зв'язку з арештами німецьких журналістів і правозахисників міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель оголосив про зміну зовнішньополітичного курсу щодо Туреччини.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Це рішення прийнято після узгодження з канцлером Ангелою Меркель і главою Соціал-демократичної партії Мартіном Шульцем,заявив Габріель.

За словами міністра, будуть переглянуті умови, на який Німеччина надає Туреччини інвестиційні кредити і економічну допомогу, наприклад, в якості державних гарантій під кредити. Крім того, слід переглянути надання допомоги Євросоюзу в рамках підготовки Туреччини до вступу в ЄС, сказав Габріель.

Крім цього МЗС Німеччини посилює свої рекомендації про безпеку для громадян ФРН, які бажають відвідати Туреччину.

Відносини з Туреччиною "неможливо розвивати як раніше", заявив Габріель. За його словами, на кожне нове загострення з боку Анкари уряд Німеччини намагався реагувати спокійно, сподіваючись, що турецька влада почне діяти розумно. І кожен раз в Берліні були "розчаровані".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 677 | Додав: adminA | Теги: глава МЗС Німеччини, відносини, зміна курсу, Туреччина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]