Вт, 2024-04-23, 20:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:45
П’ятьох студентів у Львові молода шахрайка залишила без грошей та житла
Інші останні Кримінальні новини
Правоохоронці спіймали 25-річну мешканку міста Червонограда Львівської області на шахрайстві. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Львівського міського управління міліції.

Жіночка мешкала у гуртожитку, проте у Львові мала доступ до квартири свого батька, поблизу від вокзалу. Оскільки житло ще повністю не належало родині, адже було придбане у кредит, спритна львів’янка вирішила поповнити сімейний бюджет, обманюючи студентів.

Потенційних жертв своєї шахрайської схеми вона шукала через інтернет, де студенти з інших областей України розміщували оголошення про пошук житла. Шахрайка представлялася маклером та обіцяла у стислі терміни підшукати необхідне помешкання, не забуваючи при цьому взяти плату за свої послуги у розмірі 1 600 гривень.

Отримавши кошти за "маклерські послуги", жінка авансом брала у студентів ще й орендну плату за перший та останній місяці проживання. Щоправда суми називала щоразу інші – від 1 400 до 1 600 гривень за місяць.

Тим часом студенти, витративши чималі кошти, залишалися просто неба. На телефонні дзвінки із запитаннями про терміни заселення, "маклер" відповідала, що поряд із нею перебуває орендодавець, який пояснював розгубленим молодим людям про зміни умов щодо оренди житла.

Варто зауважити, що жодних документів, необхідних у випадку оренди житла, шахрайка не оформлювала. На випадок, коли орендарі сумнівалися у правомірності угоди, жіночка виготовила печатку із фальшивими реквізитами та завіряла нею бланк договору, взірець для якого придумала сама.

П’ятеро студентів вищих навчальних закладів міста Львова потрапили "на гачок" до спритниці. Двоє хлопців та троє дівчат з інтервалом від чотирьох до чотирнадцяти днів після підписання "договору" звернулися до правоохоронців по допомогу.

Нині шахрайка в очікуванні першого судового засідання, на якому і буде розглянуто легальність такого "бізнесу". Зазначимо, що ця зустріч із Фемідою не буде першою в її житті, адже спритниця вже притягувалась до кримінальної відповідальності за скоєння злочину, передбаченого статтею 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 919 | Додав: adminA | Теги: п’ятьох студентів, шахрайка, без грошей та житла, Львові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]