Сб, 2024-04-20, 03:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:01
Перед нормандським самітом Порошенко дав поради Зеленському: найважливіша - не довіряти Путіну
Інші останні Політичні новини

Порошенко дав поради Зеленському перед нормандським самітом: найважливіша - не довіряти Путіну

П’ятий президент України та нинішній депутат Петро Порошенко порадив чинному главі держави Володимиру Зеленському під час “нормандської зустрічі” не довіряти Володимиру Путіну та не піддаватися на його маніпуляції.

Свої поради для проведення “нормандської зустрічі” Порошенко розповів “УП”.

“Найважливіша порада: не довіряти Путіну. Ніколи й ні в чому. І щиро радив би уникати зустрічі з ним віч-на-віч або, якщо цього неможливо зробити, не піддаватись на його КДБ-шні маніпуляції та підлещування, гру на емоціях та вразливих сторонах президента”, — зазначив п’ятий президент.

Порошенко пропонує повернутися до теми берлінської “дорожньої карти”. На його думку, саме вона є ключем до миру та має стати “лакмусовим папірцем” для перевірки намірів агресора.

Крім того, експрезидент наполягає на врегулюванні конфлікту на Донбасі завдяки миротворцям від ООН.

Він також радить не розглядати “газове питання” під час “нормандської зустрічі”. Він вважає, що це дозволить Росії сформувати невигідний для України “пакет домовленостей”.

“Бажаю Володимиру Олександровичу результативного нормандського саміту в Парижі та досягнення миру з урахуванням національних інтересів України”, — додав Петро Порошенко.

Лідери “нормандської четвірки” — президент України Володимир Зеленський, президент РФ Володимир Путін, президент Франції Еммануель Макрон та канцлерка Німеччини Ангела Меркель — зустрінуться 9 грудня у Парижі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 679 | Додав: adminA | Теги: не довіряти Путіну, Порошенко, поради Зеленському | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]