Пт, 2024-04-26, 04:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:23
По "поправкам Кличка" результат експертизи - фальсифікація, стверджують у "Батьківщині"
Інші останні Політичні новини
Судово-почеркознавча експертиза підпису депутата від "Батьківщини" Ігоря Бриченка здійснена з грубим порушенням нормативних документів, зокрема, Науково-методичних рекомендацій з питань підготовки та призначення судових експертиз та експертних досліджень, затверджених Міністерством юстиції. Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

З партії заявляють, що експертиза "лише поповнила архів сфальсифікованих матеріалів, пов'язаних з поправками до Податкового кодексу". Як запевняють в опозиції, слідчий повинен був взяти у Бриченко експериментальні зразки підпису, але не зробив цього. Також Бриченко не надали для ознайомлення постанову про призначення експертизи, а сам депутат не давав згоди на проведення експертизи.

Він повідомив слідчому, що вважає експертизу "безглуздою і недоцільною", адже не заперечує автентичності свого підпису на останній сторінці документа з поправками, але підкреслює, що "листи, які всередині, замінені, і в них додано дві сфальсифіковані поправки, які не вносилися, не розглядалися в комітеті, що чітко зафіксовано в стенограмі засідання".

Напередодні стало відомо, що експертиза підтвердила справжність підпису Бриченка під листом з так званими "поправками Кличка", через які політику можуть заборонити балотуватися у президенти на виборах 2015 року.

Нагадаємо, 24 жовтня більшість депутатів проголосувала за поправки про те, що особа, яка має право на постійне проживання на території іноземної держави, вважається такою, що не проживає в Україні. Ці поправки можуть бути використані для заборони Віталію Кличку балотуватися на виборах президента. Бриченко заперечує, що подавав такі поправки до законопроекту, який ухвалили.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 865 | Додав: adminA | Теги: Батьківщині, фальсифікація, поправкам Кличка, результат експертизи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]