Пт, 2024-04-19, 18:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:16
Почесний "Оскар" отримала Анджеліна Джолі. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Американська академія кіномистецтв у суботу вручила почесні премії "Оскар" за видатні заслуги у кінематографі актрисі Анджелі Ленсбері, коміку Стіву Мартіну, художнику по костюмах П'єру Тозі.

Крім того, голлівудська актриса, режисер і сценарист Анджеліна Джолі отримала спеціальну нагороду Джин Хершолт за індивідуальний внесок у гуманітарну діяльність.

Церемонія вручення чотирьох найпрестижніших у світі кіно золотих статуеток пройшла у розважальному центрі "Голлівуд енд Хайленд", передає ИТАР-ТАСС.

"Джолі прибула на церемонію у супроводі Бреда Пітта та сина Медокса", - відзначає агентство.

Журналісти встигли відзначити, що актриса перебуває у прекрасній формі після перенесених операцій з видалення молочних залоз. Для вечора вона вибрала чудову чорну довгу приталену сукню з коротким рукавом, оздоблену мереживом і камінцями від "Atelier Versace".

Лауреати нагороди Джин Хершолт визначаються виключно членами комісії Академії, вони ж голосуванням вибирають переможця. За всю історію премії було вручено всього тридцять п'ять статуеток, перша - в 1957 році.

Джолі стала тридцять шостою власницею цієї нагороди. Раніше неї отримали телеведуча Опра Уінфрі, актриси Елізабет Тейлор і Одрі Хепберн, композитор Квінсі Джонс та інші.

Анджеліна Джолі - посол доброї волі Управління Верховного комісара у справах біженців ООН. Вона відвідала десятки країн, в яких відбувалися гуманітарні катастрофи, побувала, зокрема, у самопроголошеній Республіці Косово, Таїланді, Кенії, Йорданії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 953 | Додав: adminA | Теги: оскар. ВІДЕО, Анджеліна Джолі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]