Пт, 2024-04-19, 17:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 139 140 141 142 143 ... 182 183 »



Екс-держсекретар США Кондоліза Райс у своєму листі, який вона передала Юлії Тимошенко, висловлює їй слова підтримки. Про це йдеться у її листі.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Попередні висновки канадської місії спостерігачів про перебіг парламентської виборчої кампанії в Україні викликають занепокоєння, повідомили в прес-службі Посольства Канади в Україні.




Понад 50% громадян України вважають, що країна розвивається в неправильному напрямку, свідчать дані Всеукраїнського соціологічного дослідження.



Верховна Рада ухвалила зміни до закону про відеоспостереження на виборчих дільницях. За відповідний законопроект проголосували 263 картки народних депутатів.



Верховна Рада України встановила штрафи за приховання факту отримання іноземного громадянства. За закон про внесення змін до деяких законів проголосували 264 депутати.




Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко закликає правоохоронні органи розслідувати факти підкупу виборців у мажоритарних округах.



Із наближенням дня парламентських виборів дедалі більшої гостроти набуває проблема прямого підкупу виборців, повідомив голова правління Комітету виборців України (КВУ) Олександр Черненко.


На виборах 28 жовтня не буде 5773 кандидатів, хоча саме стільки їх зареєстрував Центрвиборчком. На даний момент вже 91 людина з них з різних причин зійшла з дистанції, а до моменту друкування бюлетенів їх може виявитися ще менше.



Погляди прихильників Партії регіонів і Компартії досить суттєво відрізняються від поглядів прихильників інших партій, які мають шанс подолати бар’єр на виборах.


"В багатьох моментах ці вибори схожі на вибори 2004, бо такий бруд, як зараз, був хіба що тоді. Мене дивує практика діяльності судових органів, коли щодо одних кандидатів ухвалюється одне рішення, а щодо інших, в такій самій ситуації, абсолютно протилежне".



Письменник Юрій Андрухович вважає, що якщо громадяни не скористаються найближчими виборами, то наступні вибори будуть в Україні такі ж, як у Білорусі чи в Росії.


Україномовний розділ Вікіпедії приєднується до Всеукраїнської акції протесту проти ухвалення закону про наклеп. "На знак протесту проти закону про наклеп на всіх сторінках україномовного розділу Вікіпедії розміщений банер "Ми маємо право знати: Вікіпедія каже Ні! закону "Про наклеп".



За останній рік сталося близько двадцяти випадків побиття журналістів, але ніхто за це не відповів. Про це в ефірі "5 каналу" заявив голова парламентського комітету зі свободи слова Юрій Стець.



Відомий американський карикатурист, лауреат Пулітцерівської премії Девід Хорсі, чия виставка відкрилася в Малій галереї "Мистецького Арсеналу" в Києві, намалював карикатуру на утиски ЗМІ в Україні.




Об’єднана опозиція "Батьківщина" розраховує взяти у новому складі парламенту за пропорційною виборчою системою щонайменше 90 місць.