Пт, 2024-03-29, 18:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:29
Про що Трамп говорив на зустрічі з Путіним Тіллерсон розповів українцям
Інші останні Новини світу

  Тіллерсон розповів українцям, про що Трамп говорив на зустрічі з Путіним

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп і російський лідер Володимир Путін під час своєї зустрічі 7 липня на саміті "Великої двадцятки" спілкувалися про втручання Росії у вибори президента США 2016 року.

Про це заявив державний секретар США Рекс Тіллерсон під час свого візиту до Києва, передає "Інтерфакс-Україна".

"Щодо зустрічі Трампа і Путіна і щодо виборів 2016 року, президент Трамп підняв це питання перед президентом Путіним і, чесно кажучи, ми не очікували іншої відповіді, крім того, яку ми отримали... Це питання також є перешкодою для поліпшення відносин між США і РФ, і це питання необхідно вирішити для того, щоб ми могли запевнити американський народ, що не буде в нас втручання у вибори ні з боку Росії, ні з боку будь-кого іншого", - сказав він.

Також Тіллерсон повідомив, що Україна і США домовилися про розробку формату міжнародної співпраці в сфері кібербезпеки.

"Про що ми домовилися в питанні кіберфронту, так це про те, щоб розробити формат, в якому ми могли б почати переговори про те, як розбиратися з такими надзвичайно складними питаннями кіберзагроз, кібербезпеки, кібервзломів. Це загроза для всіх нас глобальна. Росія - не єдина країна, з якою нам необхідно почати говорити, як світовій спільноті реагувати на ці загрози", - додав держсекретар США.

Нагадаємо, розвідка США встановила, що перед днем голосування на президентських виборах у США комп'ютери виборчих комісій були масово атаковані із втручанням Головного розвідувального управління РФ.

Як повідомляв "Обозреватель", 24 червня Трамп визнав, що Росія втрутилася в президентські вибори 2016 року, на яких він отримав перемогу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 678 | Додав: adminA | Теги: Тіллерсон, трамп, зустріч, Путін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]