Чт, 2024-03-28, 16:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:16
Проїзд у метро знову може подорожчати
Інші останні Економічні новини

Будівництво 4-ї гілки столичного метро на Троєщину може призвести до зростання цін на проїзд, розповів голова комісії Київради з транспорту Дмитро Олійник, передає "ЛігаБізнесІнфторм".

За його словами, один із банків-інвесторів буде зацікавлений у поверненні вкладених у будівництво грошей. А зробити це, на думку чиновника, можна двома шляхами: або підняти вартість жетонів, або взяти гроші з міського чи державного бюджету.

Вартість однієї поїздки в Київському метрополітені з 6 вересня 2010 року збільшено з 1,7 грн до 2 грн. Новий тариф у 2 грн встановлений як для разової поїздки при купівлі одного жетона, так і при записі поїздки на безконтактну картку.

Варто зазначити, що столична підземка залишається найдешевшою в Україні. У Харкові та Дніпропетровську поїздка коштує дві з половиною, а не дві гривні, як у Києві.

Будувати метро на Троєщину мають почати вже у вересні. Першу станцію обіцяють відкрити наступного року. У проекті - 12 станцій. Приблизна вартість будівництва - понад 11 мільярдів гривень.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1030 | Додав: nowyny | Теги: проїзд у метро подорожчає | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]