Вт, 2024-04-16, 10:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:43
Проти Росії США пропонують ввести нові санкції
Інші останні Новини російської федерації

На Росію можуть накласти ще одні санкції – через порушення Москвою Договору про ліквідацію ракет середньої та малої дальності.

Відповідний законопроект у Сенат вніс представник від Республіканської партії, голова комітету у закордонних справах палати представників конгресу США Ед Ройс, передає Reuters. Пише 24 канал.

За словами законотворця, глава Кремля Володимир Путін роками ігнорував зобов’язання, які включає Договір про ліквідацію ракет.

"Нещодавнє розгортання (Росією, – "24") заборонених ракет із ядерним озброєнням представляє серйозну загрозу інтересам нацбезпеки США.

Це лише один приклад російської агресії, яка підриває глобальну стабільність", – підкреслив Ройс. Конгресмен пропонує також запровадити санкції щодо окремих осіб, які допомагають Росії розробляти основні системи озброєнь, а також щодо держав-спонсорів тероризму, які купують таку зброю.

Як відомо, 7 липня під час першого засідання саміту G20 президент Росії Володимир Путін вступив у дискусію з главою США Дональдом Трампом у питанні справедливості у світовій торгівлі в умовах санкцій, накладених на РФ.

Нагадаємо, Сполучені Штати Америки розширили список санкцій проти російських компаній і приватних осіб. В ЄС також домовились продовжити економічні санкції проти Росії.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 825 | Додав: adminA | Теги: США, нові санкції, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]