Пт, 2024-03-29, 02:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 19 20 »

 

Предстоятель УПЦ КП патриарх Филарет, прибывший с визитом в Вашингтон, во время встречи с представителями американской власти будет говорить о роли США как гаранта мира в Украине по Будапештскому меморандуму.

Останні Релігійні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-02-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В течение дня 23 января Святейший Патриах Филарет будет принимать частные поздравления от верующих в своей резиденции (Киев, улица Пушкинская, 36).


 

19 січня відзначають одне з найстаріших християнських свят – Хрещення Господнє, або Богоявлення. У цей день християни згадують хрещення Ісуса Христа в річці Йордан, з якого почалося його служіння.


 

Купание на Крещение очищает душу и тело. Но всем ли можно окунаться в прорубь и как правильно это делать? Врачи рекомендуют окунаться в прорубь только здоровым людям.


 

 

Церковь сегодня молится за мир в свободе, сказал патриарх Киевский и всея Руси-Украины Филарет.


 

Президент України Петро Порошенко взяв участь у молитві за Україну, яка відбулася в Софійському соборі в Києві.


 

 

Українська православна церква Московського патріархату виступає за повернення анексованого Росією Криму до складу України.
 


 

 

На думку владики Любомира, неоголошена війна поставила українців перед необхідністю змінюватися.


 

Каждый должен понимать: за любое преступление непременно последует наказание как в земной, так и загробной жизни, напомнил глава УПЦ КП патриарх Филарет.


 

 

Сегодня, 12 июля, праздник Петра и Павла, день святых апостолов. По традиции, именно в этот день в Украине начинали жать пшеницу, рожь, овес.


 

 

Найближчим часом синод призначить дату проведення собору на призначення нового митрополита.


 

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк та члени Кабінету міністрів України відвідали церемонію прощання з митрополитом Київським і всієї України Володимиром.


 

Православні християни всього світу 8 червня святкують день Пресвятої Трійці. У православних храмах сьогодні проходить одна із найурочистіших і величніших служб.


 

Після зміни уряду в Україні відсутня будь-яка динаміка зростання проявів на ґрунті антисемітизму.


 

Схаменутися і не провокувати нове кровопролиття закликає керівництво Росії та його поплічників в Україні предстоятель Української православної церкви Київського патріархату патріарх Київський і всієї України-Русі Філарет.