Вт, 2024-04-16, 12:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:52
Режисерську версію роману Жадана показали у Харкові
Інші останні Культурні новини
Режисерську версію художнього фільму "Депеш Мод", зняту за однойменним романом українського письменника Сергія Жадана, показали у Харкові. До стрічки увійшли сцени, яких ще не показували широкій публіці, розповів кореспондентові "Укрінформу" режисер стрічки Михайло Лук'яненко.

"У режисерській версії змінено саундтрек, показано кілька додаткових епізодів. Зокрема, ми проілюстрували одну із розповідей героя фільму Василя Комуніста. Вставили також ще кілька сцен. Сюжет це не змінило, просто додалася динаміка в ті моменти, де мені здавалося це необхідним", - сказав Лук'яненко.

За його словами, на показ прийшли близько 60 харків’ян.

"Було менше глядачів, ніж на першому показі у вересні. Мабуть, тому що приміщення цього разу було менше. Проте показ пройшов більш ніж вдало. Нас запросили до Львова, аби ще й там показати фільм", - сказав режисер.

Лук'яненко додав, що самого Жадана на показі не було.

Він повідомив, що не зможе прийти, оскільки повернувся до Харкова й хоче провести час із сім’єю. Окрім Харкова, фільм покажуть 21 листопада у Києві, 1 грудня – у Маріуполі, а 14 грудня – у Луганську. Режисер вирішив не розширювати художній фільм у серіал, як планував раніше.

"Ми не будемо робити серіал, оскільки дуже багато роботи, й сюжет не розбивається на серії. Бо хочеться розповісти все, а ділити на серії не виходить. Тому від цієї ідеї ми відмовилися", - зауважив Лук'яненко.

Нагадаємо, зйомки художнього фільму за твором Сергія Жадана "Депеш Мод" завершилися у серпні.

Режисер фільму Михайло Лук'яненко для екранізації обрав роман, у якому події розгортаються на початку 90-х років минулого століття. Робота над картиною тривала упродовж кількох місяців.

Прем’єра пройшла у Харкові 23 вересня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 935 | Додав: adminA | Теги: режисерську версію роману Жадана, харкові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]