Чт, 2024-04-18, 11:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:45
РФ доправила на Донбас поховальні фургони - новий вантаж 200
Інші останні Новини з регіонів України

Новий вантаж 200: РФ доправила на Донбас поховальні фургони

Спостерігачі ОБСЄ, які базуються на російських прикордонних пунктах пропуску "Гуково" й "Донецьк" у Ростовській області зафіксували перетин українсько-російського кордону поховальними фургонами, які прямували на Донбас.

Про це мовиться у звіті Спостережної місії ОБСЄ.

"Під час звітного періоду Спостережна місія бачила два похоронні фургони, які перетинали кордон через прикордонний пункт пропуску "Донецьк". Перший фургон проїхав в Україну 19 липня об 11:55. Лише помітили водія транспортного засобу", – йдеться у повідомленні.

Другий похоронний фургон проїхав в Україну 25 липня о 6:30 та повернувся назад в Російську Федерацію на той же день. На фургоні був напис "Ритуальні послуги "Харон" (російською мовою).

Окрім цього, спостерігачі ОБСЄ зафіксували 53 особи у військовій формі, які перетинали українсько-російський кордон в обох напрямках. З них 20 осіб переходили лінію розмежування у напрямку Російської Федерації, а 30 - у напрямку України.

Також місія помітила 62 бензовози, які мали надписи українською та російською мовами "Пропан" та "Вогненебезпечно".

Водночас координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук заявив, що за його інформацією в останніх боях російські найманці понесли численні втрати. Зокрема, з боку противника – 28 загиблих.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 753 | Додав: adminA | Теги: Донбас, поховальні фургони, вантаж 200, РФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]