Сб, 2024-04-20, 17:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:40
РФ вже розмістила в Україні більше танків, ніж мають всі країни Західної Європи - спецпредставник США
Інші останні Новини України

Спецпредставник США по Україні Курт Волкер заявив, що не виключає поставок американської зброї армії України

В Україні зараз більше російських танків, ніж у всіх країн Західної Європи. Про це заявив спецпредставник США по Україні Курт Волкер в інтерв’ю телеканалу «Настоящее время».

«По-перше, Росія вже перебуває в Україні з усім своїм важким озброєнням. Там зараз більше російських танків, ніж є у всіх країн Західної Європи, разом узятих. Це дуже і дуже великий військовий контингент», — сказав Волкер.

За його словами, ще більший контингент зосереджено на території Росії біля кордонів України. Волкер також переконаний, що виділення зброї Києву не спровокує Росію, а дасть можливість захистити себе в разі ескалації конфлікту.

«Якщо ми приймемо таке рішення, це дасть можливість Україні захистити себе в тому випадку, якщо Росія зробить подальші кроки на українській території. Росія каже, що не робить нічого такого і не збирається цього робити. Якщо це так — поставка захисного озброєння не несе ні для кого ніякого ризику», — заявив він.

Нагадаємо, спеціальний представник Сполучених Штатів Америки в Україні Курт Волкер заявив, що у Вашингтоні думають над тим, щоб надати Збройним силам України зброю для боротьби з проросійськими бойовиками на Донбасі.

За його словами, такий крок з боку Вашингтону не варто вважати провокаційним, надання Україні летальної зброї Волкер вважає правильним. Спецпредставник США додав, що успіх у встановленні миру на Донбасі потребує нового стратегічного діалогу з Російською Федерацією.

Сьогодні у У Держдепі прокоментували слова спецпредставника США про надання зброї Україні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 668 | Додав: adminA | Теги: україна, спецпредставник США, країни Західної Європи, танки, РФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]