Сб, 2024-04-20, 13:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:24
російську шпигунську мережу ліквідувала Польща
Інші останні Новини Європейського Союзу

Польща заявила в четвер, що повністю ліквідувала російську шпигунську мережу, яка працювала на підтримку наступу москви в Україні.

"Уся мережа була ліквідована", ─ заявив міністр оборони Польщі Маріуш Блащак в інтерв'ю польському громадському радіо PR1. Це була шпигунська група, яка збирала інформацію для тих, хто напав на Україну", ─ додав він. "Загроза була реальною", ─ наполягає міністр, не повідомляючи подальших подробиць.

У середу приватна польська радіостанція RMF FM повідомила, посилаючись на анонімні джерела, що Агентство внутрішньої безпеки ABW заарештувало шістьох іноземців, які працюють на російські секретні служби і здійснювали підготовку до диверсійних актів у Польщі. Підозрюваних заарештували після виявлення прихованих камер, які були встановлені на важливих залізничних маршрутах і перехрестях, записуючи і передаючи дані про рух.

Підвищена тривога

За даними RMF, "десятки пристроїв" такого типу були встановлені, в основному, на ділянках залізничної лінії, що ведуть на південний схід країни, зокрема біля аеропорту Ясенка під Жешувом, який є одним з основних пунктів перекидання західної зброї і боєприпасів в Україну. Після цієї операції служби і поліція були приведені в стан підвищеної готовності, а безпека залізниць і стратегічних інфраструктур була посилена, повідомляє канал RMF.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 382 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]