Сб, 2024-04-20, 15:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:54
"Шахтар" не зумів розправитися з "Баєром"
Інші останні Спортивні новини
У Донецьку на стадіоні "Донбас Арена" завершився поєдинок четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів, в якому чемпіон України "Шахтар" приймав бронзового призера німецької Бундесліги - леверкузенський "Баєр". Команди сильнішого не визначили, розійшовшись нульовою нічиєю.

"Шахтар" - "Байєр" 0-0

Стадіон: "Донбас Арена", Донецьк

Арбітр: Вільям Коллам (Шотландія)

"Шахтар" (Донецьк, Україна): Пятов, Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук, Хюбшман, Фернандо, Дуглас Коста (Тайсон, 78), Тейшейра, Бернард (Ілсіньо, 63), Феррейра (Луїс Адріано, 78).

"Баєр" (Леверкузен, Німеччина): Лено, Донаті, Спахіч, Топрак, Беніш, Бендер, Рольфес, Кастро (Емре Джан, 69), Сем, Сон, Кісслінг.

Турнірна ситуація перед матчем вимагала від "Шахтаря" тільки перемоги, щоб у боротьбі за путівку в плей-оф можна було розраховувати виключно на себе, а не сподіватися на помилки конкурентів. "Баєр" цілком влаштовувала і нічия.

"Гірники" з перших хвилин відразу ж кинулися в атаку. Моментів у першому таймі команда Мірчі Луческу створила достатньо, але підвела реалізація. Здавалося, що після перерви "Шахтар" все ж дотисне німців, але ні. На поле вийшов зовсім інший "Баєр", і біля воріт Пятова виникало на порядок більше небезпечних моментів. Проте, жодної з команд забити не вдалося.

Результат міг бути зовсім плачевним для "Гірників", але в паралельному поєдинку МЮ на виїзді не зміг обіграти аутсайдера групи "Реал Сосьєдад". Таким чином, доля путівки в плей-оф все-ще в руках "Шахтаря": їм "просто" необхідно обіграти англійців та іспанців у двох матчах, що залишилися.

Група A

1. "Манчестер Юнайтед " - 8

2. "Байєр" - 7

3. "Шахтар" - 5

4. "Реал Сосьєдад" -

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 891 | Додав: adminA | Теги: Шахтар. Баєром | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]