Вт, 2024-04-23, 11:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:31
"Шахтар" впевнено виграв у "Нордшелланда". ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
У Донецьку, на "Донбас Арені", завершився поєдинок групового раунду Ліги чемпіонів між чемпіонами України і Данії - "Шахтарем" і "Нордшелландом". Підопічні Мірчі Луческу з перемоги розпочали свої виступи у турнірі, обігравши суперника з рахунком 2:0.

"Шахтар" - "Нордшелланд" 2:0

Голи: Мхітарян, 44, 76

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Рац, Хюбшман, Фернандіньо, Ілсіньо (Тейшейра, 70), Мхітарян, Вілліан (Дуглас Коста, 81), Луїс Адріано (Девіч, 76)

"Нордшелланд": Хансен, Паркхерст, окорил, Руньє, Мтіліга, Аду, Стокхольм, Лоренцен (Нордстранн, 72), Крістенсен (Крістіансен, 63), Джон (Лаудруп, 81), Бекман

Данський "Нордшелланд" постав перед глядачами в Донецьку організованим колективом, гравці якого без видимого мандражу досить швидко освоїлися на полі.

"Гірникам" довелося досить непросто, і зламати оборону "Дикий Тигрів" чемпіон України зумів тільки на останніх хвилинах першого тайму: Луїс Адріано з правого флангу прострілив на Генріха Мхітаряна, і вірменин в один дотик переправив м'яча у сітку.

У другому таймі обидві команди створили кілька можливостей змінити рахунок, але гол забитий був тільки один: Мхітарян виявився найспритнішим на добиванні.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1019 | Додав: adminA | Теги: Шахтар впевнено виграв у Нордшеллан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]