Пт, 2024-04-19, 15:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:05
Ситуацію в Україні Тягнибок вважає найбільш революційною з часів Помаранчевої революції
Інші останні Політичні новини
Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок підкреслює, що сьогодні 28 листопада в Україні найбільш революційна ситуація з часів Помаранчевої революції.

Як передає кореспондент "УНІАН", про це він сказав у Вільнюсі під час Форуму громадянського суспільства, який проходить в рамках саміту "Східного партнерства".

"Те, що відбувається в Україні, я маю на увазі настрій людей, як раз говорить про те, що ми сьогодні маємо найбільш сприятливі умови для революційної ситуації", - сказав Тягнибок.

Відповідаючи на питання, чи вважає він, що буде революція, Тягнибок зауважив: "Я б сказав, що це можливо. І найбільш можливо з часів Помаранчевої революції".

Відповідаючи на питання, чи будуть вони щось робити для цього, Тягнибок сказав: "Ми постійно це робимо, ми підігріваємо, ми не приховуємо того, ми формуємо цю революційну ситуацію, і робимо все, щоб розхитати цей човен бандитської влади".

Нагадаємо, через відмову керівництва України асоціюватися з ЄС по всій країні вже тиждень проходять акції протесту - "Евромайдани".



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 887 | Додав: adminA | Теги: найбільш революційною, Україні, Тягнибок, Помаранчевої революції, ситуацію | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]