Сб, 2024-04-20, 08:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
Склад терористів виявили у кримському заповіднику: 127 тротилових шашок
Інші останні Кримінальні новини
У Криму на території природоохоронного заповідника виявили 127 тротилових шашок. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в АРК.

Повідомляється, що в Алуштинський міський відділ міліції звернувся провідний інженер з охорони тваринного світу Кримського природного заповідника, який розповів, що при проведенні планових заходів з охорони заповідника було виявлено 127 шашок тротилу загальною вагою понад 24 кг.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з експертом. Всі шашки було направлено на експертизу в експертний центр головного управління.

Міліція встановлює походження вибухонебезпечних предметів.

Як повідомлялося раніше, 13 жовтня, у кримськотатарській мечеті-медресе в Саках сталася пожежа. У ДУМК вважають, що її підпалили. Відомо, що вогонь знищив релігійну літературу, а також культове та господарське майно. Крім того, 15 жовтня стало відомо, що в приміщенні імама в селі Рівному Красногвардійського району також виникла пожежа.

22 жовтня ввечері у Сімферополі згоріла тимчасова споруда на галявині протесту кримських татар у районі вулиці Балаклавської. У Меджлісі інцидент назвали терактом.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 866 | Додав: adminA | Теги: 127 тротилових шашок, кримському заповіднику, склад терористів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]