Пт, 2024-03-29, 02:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:37
Словами слова міністра оборони про російську загрозу у британській розвідці обурені - ЗМІ
Інші останні Новини світу

Співробітники британської розвідки розлютилися через заяви глави Міноборони Гевіна Вільямсона про здатність РФ вчинити диверсію стосовно інфраструктури, що призведе до "тисяч жертв".

Про це повідомляє The Times з посиланням на джерела.

У розвідці назвали Вільямсона панікером через його заяви про Росію.

"Люди в Центрі урядового зв'язку Великої Британії (GCHQ) були розлючені", - розповів один зі співрозмовників видання.

За його словами, міністр міг використовувати отримані від союзників Британії засекречені відомості, розголошення яких може завдати шкоди співробітництву між країнами. Інший співробітник військової розвідки назвав висловлювання глави Міноборони непрофесійними.

"Ніхто ніколи не заходив так далеко в кількісних оцінках потенційного ризику для життя людей в разі руйнівної атаки на інфраструктуру Британії з боку Росії або будь-якої іншої ворожої країни. Ми не хотіли б займатися спекуляціями і піднімати паніку ", - зазначив інший співрозмовник.

Тон висловлювань Вільямсона розкритикували також в МЗС Британії.

Нагадаємо, міністр оборони Великобританії Гевін Вільямсон заявив, що Росія може завдати удару по британській інфраструктурі і системі енергопостачання, що призведе до "тисяч і тисяч жертв".

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 618 | Додав: adminA | Теги: російська загроза, ЗМІ, британська розвідка, слова міністра оборони | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]