Пт, 2024-03-29, 13:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:36
Сьогодні словам Росії вже ніхто не вірить - радник Трампа
Інші останні Новини світу

Радник президента США з національної безпеки, генерал-лейтенант Герберт Макмастер заявив, що запевненням Росії про невтручання в справи інших держав вже ніхто не вірить

У інтерв'ю Голосу Америки Макмастер заявив, що зірвати завісу з російської кампанії дестабілізації - це перший важливий крок, який дозволить всім побачити справжні наміри РФ.

Останнім часом росіяни активізувалися в Європі, наприклад, під час недавніх виборів у Франції, і на іспанському референдумі про статус Каталонії, намагалися спровокувати путч в Чорногорії і проявляли активність навіть в Мексиці.

Макмастер додав, що Росія як і раніше заперечує свою причетність до подібних дій, але робить це все менш переконливо.

"Ці ж самі люди заявляли: "Ні, ми не збивали авіалайнер і не вбивали всіх цих людей; Ні, наших солдатів немає в Криму і на сході України; Ми не надаємо підтримку сирійському режиму, відповідального за масові вбивства власних громадян з використанням хімічної зброї ". Сьогодні цим словам вже ніхто не вірить", - підкреслив Макмастер.

Радник Трампа зазначив, що необхідно знайти спосіб протистояти досить просунутій новій стратегії, яку Росія удосконалила за багатьма параметрами.

За словами генерала, ця нова загроза включає в себе використання дезінформації, пропаганди і соціальних мереж для того, щоб розколоти суспільство і налаштувати соціальні групи один проти одного.

"Ми торкнулися цієї проблеми в нашій Стратегії національної безпеки, бо для нас важливо відкрито говорити про те, що роз'єднує і об'єднує нас як націю, про наші прагнення і цінності, такі як права особистості, верховенство закону і демократія", - заявив Макмастер.

У грудні 2017 року президент Дональд Трамп озвучив основні положення нової редакції стратегії національної безпеки, яка стане каркасом американської зовнішньої політики на найближчі роки.

Головними загрозами для інтересів Вашингтона прогнозовано названі КНДР і Іран.

Росія і Китай названі конкурентами Сполучених Штатів і державами-ревізіоністами, які прагнуть кинути виклик Вашингтону і підірвати його безпеку і процвітання.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 729 | Додав: adminA | Теги: Сьогодні, Росії ніхто не вірить, радник Трампа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]