Вт, 2024-04-23, 07:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:59
Сьогодні в Афганістані обирають президента країни. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Після відкриття однієї з виборчих дільниць в провінції Логар на сході країни біля неї прогримів вибух, в результаті чого постраждали чотири людин

Сьогодні, 5 квітня, в Афганістані проходять президентські вибори. Голосування більш ніж на 28 тисячах дільниць почалося о 7.00 за місцевим часом (7.30 за київським) і повинно тривати до 16.00 (16.30 за київським).

Після відкриття однієї з виборчих дільниць в провінції Логар на сході країни біля неї прогримів вибух, в результаті чого постраждали чотири людини, повідомляє РИА Новости

Одна людина перебуває в критичному стані.
Зазначимо, сьогодні жителі Афганістану вибирають наступника Хаміда Карзая, які обіймав найвищий державний пост з моменту повалення режиму талібів у 2001 році. Карзай не має права обиратися на третій термін.

Нагадаємо, новому президенту належить очолити країну напередодні остаточного виведення військ міжнародної коаліції, яке заплановане на кінець поточного року.

В 2014 році завершується військова стадія операції США і їхніх союзників по НАТО в Афганістані. Після цього в країні повинні залишитися кілька тисяч американських військовослужбовців для навчання афганських військ і поліції, яким належить повністю взяти на себе забезпечення безпеки в країні.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 833 | Додав: adminA | Теги: Афганістані обирають президента кра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]