Сб, 2024-04-20, 16:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:20
Стала для путіна "ненависною старою" противниця війни Лія Ахеджакова. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

Ахеджакова і до цього дня закликає російських артистів не мовчати про путінську агресію.

Позиція Ахеджакової явно не сподобалася російській владі

Відома актриса Лія Ахеджакова піддалася критиці в рф за свою позицію проти війни в Україні. Вона закликала росіян не мовчати, за це її "прибрали" з театру "Современник". Зірка стала для путіна "ненависною старою". Однак актриса отримала неймовірну підтримку від своїх фанатів.

Ахеджакова отримала понад 15 тисяч листів, в яких глядачі дякують їй за сміливість висловитися проти путінської агресії. Ідею підтримати зірку листами запропонував російський режисер Кирило Серебряников, йдеться в новому сюжеті FreeДом.

Цю акцію він запустив після того, як в російському театрі "Современник" скасували останній концерт за участю Ахеджакової. Сама актриса раніше зізнавалася, що її виступи в театрі були непростим випробуванням. До неї приходили слідчі, на її концерти приходили представники націоналістичного руху SERB, який виступає проти російської опозиції і може керуватися силовиками країни-агресора. Ці люди приносили до театру похоронні вінки і влаштовували провокації.

Офіційною причиною звільнення Ахеджакової в театрі назвали "шквал листів з негативом" від глядачів. Актриса зізнавалася, що все прекрасно розуміє. Вона знала, хто стоїть за всім цим, але нічого не могла зробити.

Всі знають, що цькуванням Ахеджакової керує кремль. Саме там вирішуються всі питання не тільки в політиці, але і в культурній сфері рф. Позиція актриси явно не сподобалася російській владі.

Вона зізнавалася, що їй боляче думати про те, як в Україні вбивають людей, спалюють їхні будинки. Говорячи про це, Ахеджакова плакала. Вона не вірить російській пропаганді. Ще рік тому актриса прямо говорила, що росіянам потрібно вставати, інакше всім буде "хана". Зірка з перших днів повномасштабної війни проти України розуміла, що путін хоче знищити нашу країну.

Ахеджакова і до цього дня закликає російських артистів не мовчати про путінську агресію. За словами актриси, зірки рф не повинні думати про свої гроші, їм варто задуматися про те, що окупанти творять в Україні.

Актрисі неймовірно складно говорити про рідне місто Дніпро. Вона зізнавалася, що не могла навіть уявити, що таке буде відбуватися в Україні.

На плечі Ахеджакової звалився шквал негативу. кремль вимагав позбавити її звання народної артистки рф. Диктатор намагався принизити зірку, її називали "ненависною старою". Актриса присвятила театру 50 років свого життя, але тепер їй вирішили "закрити рот", але це її не зламало. Ахеджакова не планує відмовлятися від своїх слів. Погрози і спроби "задавити" зірку її зовсім не лякають. Вона і далі говорить про моторошні військові злочини рф і відкрито заявляє, що проти війни.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Ахеджакова, що постраждала через підтримку України, відмовилася тікати з рф. Актриса не хоче виїжджати з країни-агресора.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 548 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]