Сб, 2024-04-20, 15:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:50
Термос
Інші останні Туристичні новини

Термос

Коли на вулиці погода вже не дуже приємна та доводиться носити тепло із собою, так приємно випити горнятко чаю або ж запашної кави, чи й іншого зігріваючого напою на Ваш смак. Термос – такий простий, але від того не менш геніальний винахід, який збереже потрібну температуру не тільки рідини, але й будь-якої страви, яку Ви забажаєте узяти із собою на роботу, звичайну прогулянку, чи навіть масштабну подорож.

А для того, щоб купити правильний термос від Терра Інкогніта, потрібно трохи розібратись, які ж вони бувають взагалі. Придбавши такий, як належить, Ви вбережете себе від зайвих фінансових витрат, а також неприємних ситуацій, які можуть виникнути в ході поїздки чи походу. Отже, поговоримо про те, які бувають термоси та на які нюанси слід звернути увагу, щоб залишитись задоволеними вибором.

Термос для напоїв зазвичай подовгуватої форми, високий, із вузькою горловиною для зручного наливання рідини в горнята. Найчастіше закручується спочатку колбою, а зверху ще спеціальною кришкою, яка використовується в якості кружки.

В термосі для їжі колба всередині більша, але в цілому він нижчий, що дозволяє легко добратись ложкою до всіх кутків, щоб насолодитись стравою до останньої краплі, а також легше було мити сам виріб. Також він наділений широкою горловиною по тих самих причинах. В ньому зручно носити як супчик, так і густу їжу, це вже залежить від Ваших гастрономічних вподобань.

Універсальні термоси передбачають, що Ви будете їх викорустовувати для всіх випадків життя, і, здавалося б, ось він, ідеальний термос! Але, на жаль, вони зазвичай гірше утримують тепло, аніж спеціалізовані різновиди, а тому підходять лише для короткотривалих використань.

Термогорнята – прекрасна річ на роботі та прогулянках по місту, коли можна заварити собі напій такий, який Ви любите, а не шукати по всіх закладах міста та переплачувати щоразу, коли захочеться випити чогось смачного. Вони справді виглядають як горнята, часто мають навіть ручку для зручності.

Щодо складових будь-якого термоса, то вони практично однакові у всіх: всередині колба, в яку і поміщається їжа чи напій, між колбою та внутрішніми стінками знаходиться повітря, теплоізоляційні матеріали або ж вакуум. Останній варіант краще справляється із теплоізоляцією та не має додаткової ваги, тому, однозначно, це найбільш виграшний різновид.

Щодо колб, то вони бувають скляні та з нержавіючої сталі. І при виготовленні зовнішнього шару може використовуватись пластик чи метал. Рекомендується велику увагу приділяти колбам, адже від них в великій мірі залежить, наскільки довго буде зберігатись тепло всередині. Звичайно, термос невідомого бренда за дві копійки навряд чи буде виготовлений із якісних матеріалів, тому рекомендуємо обирати провірені бренди, які слідкують за своєю репутацією. Саме такі термоси Ви можете купити у TerraIncognita за адресами:

  • м. Київ, вул. ГнатаХоткевича, 8
  • м. Львів, вул. Пекарська, 26
  • м. Одеса, вул. Ніжинська, 37

Чи в інтернет-магазині за посиланням: https://terraincognita.com.ua/ та замовити доставку будь-куди. Для консультації з приводу вибору якісного термоса за хорошою ціною зв’яжіться із консультантами TerraIncognita за телефонами: +38 098 62 555 74, +38 093 62 555 74. Насолоджуйтесь улюбленими стравами та напоями будь-де та не турбуйтесь про наступаючу зиму.

І нехай Вам буде тепло!

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 886 | Додав: admin | Теги: термос, купити | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]