Чт, 2024-03-28, 16:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:18
Тиск Росії на Україну США засуджують
Інші останні Новини України
Політики США критикують Росію за тиск на країни, які прагнуть мати міцніші зв’язки з Європейським союзом. Про це на слуханнях у Сенаті США заявив голова підкомітету з європейських питань комітету з міжнародних відносин Кріс Мерфі, передає Радіо Свобода.

"Україна, Молдова, Вірменія, Азербайджан , Грузія і Бєлорусь мають бути вільними у виборі свого майбутнього. Наше послання має полягати в тому, що двері євроатлантичних структур є відкритим, і якщо ви готові дотриматися розумних умов, ми вас підтримаємо", – наголосив політик.

Мерфі нагадав, що Росія тисне на своїх сусідів, забороняючи постачання товарів – вина з Молдови, шоколаду з України чи добрив із Бєларусі.

Європейський союз цього місяця ухвалить рішення, чи підписувати угоду про асоціацію та зону вільної торгівлі з Україною на саміті у Вільнюсі 28-29 листопада. ЄС також вирішує, чи парафувати аналогічні угоди з Молдовою та Грузією.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 871 | Додав: adminA | Теги: тиск Росії, Україну, США засуджують | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]