Чт, 2024-04-25, 00:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:51
Тривають на всіх напрямках бойові дії. Штаб АТО назвав "гарячі точки"
Інші останні Надзвичайні новини

Бойові дії тривають на всіх напрямках. Штаб АТО назвав "гарячі точки".

За минулу добу на Донецькому напрямку зафіксовано 5 ворожих обстрілів, зокрема 3 – із застосовуванням важкого озброєння. Ввечері бойові дії велися на ділянці фронту Авдіївка – Піски.

Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

"Окупанти активно застосовували міномети: було випущено близько 50 мін. Найпотужніший обстріл з боку противника стався в Авдіївці: він тривав близько 4 годин, ворожий вогонь вівся одразу з трьох напрямків. Бойовики застосовували як легке, так і важке озброєння", - повідомив Лисенко, додавши, що в усіх випадках українські війська відкривали вогонь у відповідь.

На Маріупольському напрямку окупанти порушували режим "тиші" в трьох місцях – Красногорівці, Павлополі та Лебединському.

"Неспокійно було і вдень, і вночі. Причому саме вдень, між 13 та 17 годиною, у Красногорівці відбулося 2 потужних мінометних обстріли, під час яких було випущено понад 80 мін.

Як і на Донецькому напрямку, українські війська активно вели вогонь у відповідь", - зазначив речник.

Всього у секторі "М" сталося 6 ворожих обстрілів, зокрема 4 – із застосуванням важкого озброєння.

На Луганському напрямку бойові дії почалися після 14 години: "Противник порушував режим тиші у Станиці Луганської, Трьохізбенці, а також в Попаснянському районі. Здебільшого бойовики відкривали вогонь з легкого озброєння. Тривалість ворожих обстрілів коливалася від 10 до 50 хвилин".

Всього за добу на цьому напрямку противник порушив режим "тиші" 6 разів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 743 | Додав: adminA | Теги: штаб АТО, бойові дії, гарячі точки, всі напрямки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]