Пт, 2024-03-29, 17:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:50
У Давосі Грибаускайте говоритиме про виклики з боку Росії
Інші останні Новини Європейського Союзу

На Всесвітньому економічному форумі в Давосі президент Литви Даля Грибаускайте має намір звернути увагу світової громадськості на виклики з боку Росії.

Головний радник президента Неріюс Алексеюнас заявив агентству ELTA, що однією з головних тем форуму буде світовий устрій майбутнього, інформує Delfi.

Грибаускайте планує звернути увагу учасників на російсько-білоруські військові навчання "Захід-2017", що відбувалися в минулому році.

"Я думаю, що Давос насправді - це прекрасна арена, щоб представити бачення Литви як в сфері безпеки, так і вплив нашого регіону, і, я б сказав, внесок в загальну безпеку Європи і політику. І разом з тим це можливість звернути увагу на такі речі, як Україна, і навчання "Захід-2017", що відбувались минулого року", - сказав він.

За його словами, якщо дивитися з перспективи регіону Східної Європи, Росія є "одним з найважливіших викликів, який ми бачимо". За словами радника Грибаускайте, президент Литви разом з главами Польщі та України візьме участь в сесії, де буде обговорюватися питання майбутнього світового устрою.

Раніше повідомлялось, що президент України Петро Порошенко зустрінеться з президентом США Дональдом Трампом в Давосі.

Всесвітній економічний форум в Давосі пройде з 23 по 26 січня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 661 | Додав: adminA | Теги: грибаускайте, виклики з боку Росії, Давос | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]