Пт, 2024-03-29, 07:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:17
У Європі США проведуть найбільші військові навчання за останні 30 років
Інші останні Новини Європейського Союзу

США проведуть у Європі найбільші військові навчання за останні 30 років

Навесні 2020 року 20 тисяч американських солдатів висадяться в Європі і будуть перекинуті на східний кордон НАТО. Усього в маневрах планують задіяти 37 тисяч військових.

Навесні 2020 року США планують провести в Європі найбільші військові навчання з часів закінчення "холодної війни". Про це у вівторок, 10 грудня, в інтерв'ю агентству Reuters заявив американський генерал-майор Беррі Сігуін, який керує операціями союзників з військового штабу НАТО в Бельгії.

Центром навчань, в межах яких до Європи будуть перекинуті 20 тисяч американських солдатів, стане Німеччина.

Американських солдатів привезуть до Бельгії і Нідерландів. Звідти через територію Німеччини вони будуть передислоковані до Польщі та уздовж східних кордонів НАТО. Там збройні сили США приєднаються до американських військ і сил партнерів по НАТО, які вже перебуватимуть у регіоні. Усього в навчаннях візьме участь 37 тисяч військових.

За інформацією Reuters, метою навчань стане застереження Росії від повторення анексій територій, подібних до захоплення українського півострова Криму в 2014 році.

Нагадаємо, у листопаді в Литві пройшли двотижневі військові навчання НАТО за участю близько чотирьох тисяч військовослужбовців з 11 країн-членів Альянсу. Метою навчань, які пройшли на литовському полігоні Пабраде, було поліпшення взаємодії між силами країн-членів НАТО. Учасники маневрів відпрацювали планування і виконання наступальних та оборонних операцій.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 625 | Додав: adminA | Теги: Європа, США, військові навчання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]