Пт, 2024-04-19, 22:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:05
У Харкові затримали диверсантів, причетних до серії терактів. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Служба безпеки спільно з прокуратурою затримала впродовж 12-13 квітня у Харкові групу диверсантів з 11 осіб. Про це повідомив у Facebook радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

За його словами, ця група "причетна до вчинення терористичних актів у Харкові та області".

"Бойовики підозрюються в обстрілі центрального офісу одного з комерційних банків у липні та Харківського обласного військкомату в серпні минулого року, вчиненні вибуху біля офісу волонтерської організації в лютому та підриві залізничної цистерни у квітні ц.р.", - повідомив Лубківський.

Усі затримані - громадяни України.

"Група була добре організованою з чітким розподілом ролей та обов'язків. Координатором терористів був керівник харківської організації "Оплот" Євген Жилін", - написав радник глави СБУ.

У диверсантів вилучили великий арсенал зброї, гранатомети РПГ-7, реактивні вогнемети МРО-А, автомати Калашникова, підствольні гранатомети, снайперську гвинтівку Драгунова, пістолети з глушниками, таймерні міни СПМ, диверсійну міну, гранати, велику кількість вибухової речовини "пластид" та набоїв різного калібру для стрілецької зброї, засоби ініціювання підриву, різноманітне саперне обладнання та холодну зброю.

Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко повідомив, що в Одесі затримали групу з понад 40 терористів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 771 | Додав: adminA | Теги: серії терактів. ВІДЕО, Харкові затримали диверсантів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]