Пт, 2024-04-19, 21:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:37
У коаліції Меркель досягли угоди в суперечці щодо біженців
Інші останні Новини Європейського Союзу

  У коаліції Меркель досягли угоди в суперечці щодо біженців

Канцлер Німеччини Ангела Меркель та міністр внутрішніх справ Горст Зеегофер досягли компромісу в суперечці щодо біженців, яка загрожувала існуючій коаліції.

Про це пише DPA.

"Ми досягли угоди", - сказав Зеегофер в Берліні після багатогодинних переговорів, підтвердивши, що він також відмовиться від своєї пропозиції піти у відставку, зробленої наприкінці тижня.

Угода Християнсько-демократичного союзу (ХДС) Меркель та Християнсько-соціального союзу (ХСС) Зеегофера полягає у створенні так званих транзитних центрів на німецько-австрійському кордоні, з яких будуть депортувати шукачів притулку, які вже звернулися в іншу країну ЄС.

"Це дійсно добрий компроміс", - сказала Меркель. За її словами, створюючи транзитні центри, а також працюючи разом з європейськими союзниками щодо імміграції, Німеччина тепер буде мати добру міграційну політику як на рівні ЄС, так і на національному рівні.

Таким чином мігранти будуть допущені на територію Німеччини, поки їхні справи розглядаються, що утримає владу від необхідності повертати людей до Австрії та інших країн, створюючи міжнародну напруженість.

Початкові вимоги Зеегофера змусили б Німеччину блокувати багатьох шукачів притулку на своєму кордоні, незалежно від того, чого хочуть інші країни.

Залишається неясним, чи погодиться третя партія в коаліції Німеччини, соціал-демократи, на угоду з транзитними центрами.

Минулого тижня на саміті глав урядів країн ЄС в Брюсселі вдалося досягти домовленості в питанні вирішення міграційної кризи. Зеегофер критично оцінив досягнення компромісу на загальноєвропейському рівні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 829 | Додав: adminA | Теги: біженці, угода, коаліція Меркель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]