Чт, 2024-04-25, 19:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:18
Участь у "водяних боях" взяли сотні львів'ян. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

13 квітня, у другий день Великодніх свят, який у народі називають поливаним понеділком, в центрі Львова відбулося традиційне обливання водою, передає місцевий портал 032.ua.

Біля Львівської міської ради було встановлено дві вежі, а також гідранти, з яких всі охочі могли набрати води у будь-який посуд та взяти участь у "водяних боях".

Влада міста вирішила не забороняти свято, а узаконити його. Цього разу тисячі львів’ян зібрались на площі Ринок. Тут були встановлені спеціальні системи, які подають воду, а також спеціальні прилади для сушіння волосся.

"Дуже позитивно це сприймають львів'яни і гості міста, бо набагато менше стало ексцесів. Треба робити все цивілізовано. Це цікава атракція і нагода побачити ще раз якусь різновидність нашого міста. Наші українські свята мають велику енергетичну силу", - зазначив мер міста Андрій Садовий.

Нагадаємо, 12 квітня християни східного обряду відзначали Великдень. Українців привітали президент Петро Порошенко, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, глави українських церков.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 826 | Додав: adminA | Теги: водяних боях, сотні львів'ян. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]