Пт, 2024-04-19, 22:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:52
Україна відреагувала на шокуючі заяви грузинської влади - "Не там шукають ворогів"
Інші останні Офіційні новини

Міністерство закордонних справ відреагувало на звинувачення Грузії у причетності України до протестів у країні. Про це заявив речник МЗС Олег Ніколенко.

"За останні кілька днів прем’єр-міністр та керівництво парламенту Грузії зробили низку недружніх до України заяв. Майже дослівно повторюючи тези російської пропаганди, представники грузинської влади звинуватили Україну в підготовці державного перевороту в Грузії, втягуванні її у війну з росією, надсиланні сил для розпалювання громадянської війни. Ми категорично відкидаємо подібні інсинуації, які не мають нічого спільного із реальністю. Не там шукає ворога грузинська влада", – йдеться у заяві.

Також в українському МЗС переконані, що заяви грузинських політиків не зможуть похитнути міцні відносини дружби українського та грузинського народів. "Ми високо цінуємо підтримку грузинів в той час, коли українці борються за свою незалежність. Зі свого боку, Україна була і залишатиметься другом грузинського народу, якому бажаємо не зупинятися в розбудові європейського майбутнього", – написав Ніколенко.

Нагадаємо, прем’єр Грузії Іраклі Гарібашвілі закликав українських політиків та особисто президента Володимира Зеленського не втручатися у внутрішні справи його країни. Також прем'єр Грузії вкотре повторив наратив правлячої партії про те, що українські політики прагнуть втягнути Грузію у війну.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 550 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]