Пт, 2024-04-19, 12:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:40
Україні «УДАР» пророкує дефолт
Інші останні Економічні новини
Запровадження вексельних схем розрахунків фактично означає переддефолтний стан України. Це визнання, що у держави немає грошей, щоб забезпечити життєдіяльність країни. Це визнання, що уряд Януковича втратив контроль над ситуацією, - заявили в партії "УДАР” у відповідь на підписання Президентом Януковичем закону "Про внесення змін до статті 22 закону України "Про державний бюджет України на 2013 рік”, який передбачає погашення заборгованості за тепло і воду векселями.

"Без живих грошей галузь ЖКГ приречена на колапс. Вже завтра – в розпал зими – можливі катастрофічні наслідки цього рішення: поза цивілізацією можуть опинитися цілі міста та навіть області України. В цих умовах цінність векселів полягає лише в тому, що ними доведеться опалювати будинки, лікарні, школи”, – наголошують в "УДАРі”.

Крім того, відзначають у партії, запровадження вексельної схеми несе велику корупційну складову. Адже інакше, ніж за відкати, отримати живі гроші від уряду комунальники не зможуть. Бо по-іншому цей режим не вміє працювати. "Існує також велика загроза того, що вексельні схеми можуть стати механізмом банкрутства галузі та її прихватизації за безцінь челяддю Януковича”, – підкреслюють у партії "УДАР”.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 967 | Додав: adminA | Теги: Україні «УДАР» пророкує дефолт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]