Пт, 2024-03-29, 12:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:09
В аеропорту Лос-Анджелеса через стрілянину скасували 746 рейсів. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Міжнародний аеропорт Лос-Анджелеса відклав 746 рейсів через стрілянину, що відбулася напередодні, повідомляє Lenta.ru.

Станом на 21:00 за місцевим часом (06:00 за Києвом), третій термінал аеропорту, в якому сталася стрілянина і досі закритий. Термінал 2, який також евакуювали, відновив роботу.

Аеропорт Лос-Анджелеса є третім у США за пасажиропотоком. З нього виконується більшість рейсів, що зв'язують Сполучені Штати з країнами Південно-східної Азії, Австралією і Новою Зеландією.

Стрілянина в третьому терміналі міжнародного аеропорту Лос- Анджелеса була відкрита в п'ятницю, 1 листопада, близько 09:30 за місцевим часом (близько 18:30 за Києвом). У термінал 3 увійшов чоловік, вийняв із сумки штурмову рушницю і відкрив вогонь.

"Коли почалася стрілянина, в залі виникла паніка: люди стали ховатися під сидіння, інші рвонулися до дверей", - розповів телеканалу Fox News очевидець подій.

Другий і третій термінали аеропорту Лос-Анджелеса були евакуйовані. Всі польоти з аеропорту були тимчасово припинені. Багаж пасажирів був підданий додатковій перевірці.

Стрілянину в третьому терміналі аеропорту відкрив 23-річний Пол Ентоні Чьянчья. Він убив співробітника Управління транспортної безпеки 39-річного Херардо Ернандеса і поранив ще двох людей. Херардо Ернандес став першим за 12 років існування TSA співробітником, загиблим при виконанні службових обов'язків.

Офіційно правоохоронні органи поки не називають можливих мотивівособи, щовідкриластрілянину в аеропорту Лос-Анджелеса. При цьому близькі до розслідування інциденту джерела, які побажали залишитися неназваними, повідомили, що в сумці, в якій Чьянчья приніс зброю в аеропорт, була виявлена записка, в якій говорилося, що він планує вбити "співробітників TSA та свиней (pigs - одне з сленгових найменувань поліцейських - ред.)".

За попередніми даними, Чьянчья вважав, що перевірки, проведені співробітниками TSA в аеропортах, порушують його конституційні права. Чьянчья, повідомили джерела в поліції, був озброєний напівавтоматичноюрушницею з магазином на 30 патронів.

Повідомляється також, що Чьянчья напередодні надіслав одному з родичів смс, в якому говорив про намір розлучитися з життям.

Крім того, стрілець мав при собі записку з антиурядовим змістом і очікував смерті. Про це в суботу, 2 листопада, повідомляє телеканал ABC з посиланням на джерело в поліції.

"При ньому була записка, в якій містилися антиурядові настрої і очікування смерті під час стрілянини в аеропорту. Наприкінці рядків напис "NWJ", - повідомило джерело.

На думку слідчих, це абревіатура фрази Новий Світовий Порядок.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 857 | Додав: nowyny | Теги: стрілянина, Лос Анджелес | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]