Пт, 2024-04-26, 12:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:34
В ГПУ депутати «Батьківщини» зареєстрували заяви про злочини з боку міліції щодо учасників Євромайдану
Інші останні Політичні новини
Народні депутати фракції «Батьківщина» Павло Петренко, Тетяна Слюз, Анатолій Дирів та Володимир Шкварлюк подали до Генеральної прокуратури три заяви щодо незаконних дій правоохоронців та застосування сили до активістів Євромайдану і народних депутатів.
Про це повідомив народний депутат Павло Петренко.

За його словами, вони зустрілися із заступником Генерального прокурора Андрєєвим, який курує нагляд за міліцією, та зареєстрували три заяви з вимогами провести розслідування та покарати міліціонерів, винних у незаконних діях та побитті активістів Євромайдану і народних депутатів. У ГПУ депутатам пообіцяли заяви розслідувати, а винних — покарати.

За словами Павла Петренка, у першій заяві йдеться про вчорашнє жорстоке побиття учасників Євромайдану та народного депутата Андрія Парубія, якому силовики зламали палець.

У другому зверненні, депутата Тетяни Слюз, йдеться про застосування до неї сили з боку міліції.

Третій позов стосується сьогоднішніх подій – незаконного затримання та побиття сімох активістів, серед яких були син та брат народного депутата Тетяни Слюз і яких так звані правоохоронці серед білого дня, на київському проспекті Перемоги, витягли з власної машини, лупцювали на вулиці та в Печерському відділку міліції.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 846 | Додав: adminA | Теги: Євромайдану, заяви, ГПУ, злочини, міліції, депутати «Батьківщини» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]