Пт, 2024-04-26, 10:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:14
В Лізі Європи «Динамо» і «Дніпро» перемогли. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
Дніпропетровський футбольний клуб «Дніпро» за два тури до завершення групової стадії Ліги Європи гарантував собі місце серед учасників 1/16 фіналу змагання.

У четвер підопічні Хуанде Рамоса вдруге поспіль переграли португальський клуб «Пасуш» з рахунком 2:0. В іншому матчі групи Е італійська «Фіорентина» на виїзді перемогла румунський «Пандурій» – 2:1. «Фіорентина» набрала 12 очок, «Дніпро» – 9, в аутсайдерів квартету залишилося по одному балу.

Київське «Динамо», попри безглузде вилучення нападника Мбокані вже на старті матчу, у Швейцарії переграло команду «Тун» – 2:0. До обох м’ячів причетний Андрій Ярмоленко – в першому таймі після його прострілу гравець господарів зрізав м’яч у власні ворота, по перерві півзахисник класно виконав штрафний удар.

В іншому матчі групи австрійський «Рапід» і бельгійський «Генк» розійшлися миром – 2:2. «Генк» має тепер вісім очок, «Динамо» – сім, у «Рапіда» і «Туна» – по три бали.

Єдиний український клуб, який не зміг перемогти в матчі з незліченною кількістю нагод, – одеський «Чорноморець». У Болгарії підопічні Романа Григорчука розійшлися миром з чемпіоном цієї країни «Лудогорцем» – 1:1.

«Чономорець» має примарні шанси на продовження боротьби в Лізі Європи. Зараз в активі одеситів чотири очки, «Лудогорець» має 10 балів, голландський ПСВ – сім. Для виходу до стадії плей-оф «Чорноморець» має в п’ятому турі в Одесі виграти в аутсайдера групи хорватського «Динамо», а в останньому матчі на виїзді перемогти ПСВ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 926 | Додав: adminA | Теги: Лізі Європи, «Динамо» і «Дніпро» перемогли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]