Чт, 2024-04-25, 17:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:34
В режимі он-лайн змінювати місце голосування дозволила ЦВК
Інші останні Політичні новини

Центральна виборча комісія України (ЦВК) затвердила новий Порядок тимчасової зміни місця голосування, що дозволяє подавати заяви на тимчасову зміну місця голосування он-лайн.

Крім того, згідно з новими правилами під час виборів президента виборці зможуть змінювати місце голосування відразу на обидва тури і отримувати посвідчення про зміну в електронній формі, на вказану адресу електронної пошти, повідомляє прес-служба ЦВК.

"ЦВК підійшла до підготовки сьогоднішнього рішення досить нетрадиційно. Вперше було запропоновано представникам громадськості та експертного середовища взяти участь у підготовці проекту нового Порядку та подати свої зауваження і пропозиції. Крім того, з цього питання було проведено відкриту нараду за участі зацікавлених осіб. Під кінець ми вийшли на цей документ, який, на мою думку, дійсно дозволить істотно спростити процес тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси", - заявив глава ЦВК Олег Діденко.

Службі розпорядника Державного реєстру виборців доручено забезпечити розробку та введення електронного сервісу для реалізації нового Порядку.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 743 | Додав: admin | Теги: дозвіл, он-лайн, режимі, голосування, ЦВК, Зміна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]