Пт, 2024-03-29, 03:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:35
В Україну приїде продюсер "Зоряних війн" знімати історичну стрічку
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Відомий голлівудський продюсер Рік МакКаллум хоче зняти історичний фільм на території України. Про це він заявив на конференції "Кінобізнес: особливості, перспективи, можливості", яка відбулася в рамках Kiev Media Week.

За словами МакКаллума, його українська стрічка буде великобюджетною історичною пригодницькою драмою, події якої розвиваються під час Другої світової війни. Головна героїня - жінка-єврейка, якій вдалося вижити під час масових розстрілів євреїв у Києві в Бабиному Яру. Ідея проекту належить Сергію Лозниці, який отримав за останні два роки світову популярність завдяки своїм фільмам "Щастя моє" і "В тумані". Нині він завершує роботу над сценарієм, а також виступить як режисер картини. У фільмі планується задіяти українських і російських акторів, пишуть УНН.

Американський продюсер неодноразово відвідував нашу країну і раніше. А Київ і Одеса для нього є надзвичайно гарними містами, де йому доводилося бувати, тому про зйомки в Україні він говорить з натхненням.

Рік МакКаллум впевнений, що історія буде цікава глядачам по всьому світу, тому припускає вихід картини в міжнародний прокат і розраховує на залучення державної підтримки з боку України, а також приватних інвестицій. Продюсер не сумнівається, що за атмосферою і драматичністю картина не буде поступатися драмі "Пристрасті Христові" Мела Гібсона і, безсумнівно, буде номінована на здобуття премії "Оскар" у категорії іноземних фільмів.

Нагадаємо, фільм Михайла Іллєнка "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" представлятиме Україну на премії "Оскар" в номінації "Найкращий фільм іноземною мовою".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 985 | Додав: adminA | Теги: продюсер Зоряних війн, історичну стрічку, Україну | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]